Sakupe ja Karteks fuusioituivat

Sakupe Oy ja Karjalan Tekstiilipalvelu Oy (Karteks) ovat sulautuneet yhdeksi yhtiöksi. Vuoden vaihteessa toteutetussa fuusiossa Karteksista tuli osa Sakupea, ja se jatkaa palvelutuotantoaan kaikilta osin Sakupe Joensuun toimipaikkana. Sakupe toimii siis nykyisin kolmen tuotantolaitoksen voimin, jotka sijaitsevat Siilinjärvellä, Joensuussa ja Jyväskylässä.

Karteksin koko henkilöstö siirtyi Sakupen palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Yhteensä Sakupen palveluksessa on fuusion jälkeen noin 250 henkilöä. Sulautumisen myötä yhtiön liikevaihdon ennustetaan nousevan tänä vuonna yli 20 miljoonaan euroon, ja vuotuisen tuotantovolyymin lähes 10 miljoonaan huollettuun tekstiilikiloon.

Karteksin asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden sopimukset siirtyvät fuusiossa automaattisesti Sakupen vastattaviksi.

Muutos näkyy ensimmäisenä Karteksin asiakkaille tilauskäytäntöjen ja yhteystietojen muutoksina, joista heille on erikseen tiedotettu. Yhdistymisen myötä muuttuneet yhteystiedot löytyvät myös internetsivuiltamme www.sakupe.fi. Uusi yritystunnus ja ilme alkavat näkyä vähitellen tuotteissa sekä viestinnässämme heti tammikuusta alkaen. Sakupen palveluita jo ennen vuoden vaihdetta käyttäneiden asiakkaiden ei tarvitse ryhtyä mihinkään toimenpiteisiin fuusion johdosta.

Kaikkien asiakkaidemme kannalta fuusio merkitsee kustannustehokkuuden ja palvelukyvyn turvaamista sekä parantamista pitkäjänteisesti.

Siilinjärvellä 2.1.2018

Hyvää alkanutta vuotta kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille toivottaen,

SAKUPE OY

Antti Tervo
toimitusjohtaja

Lisätietoja antavat:

Sakupe Oy
toimitusjohtaja Antti Tervo, p. 044 717 8010, s-posti: antti.tervo@sakupe.fi
paikallisjohtaja Wille Berlin, p. 044 717 8050, s-posti: wille.berlin@sakupe.fi

Sakupe Oy tarjoaa turvallisia ja kilpailukykyisiä tekstiilipalveluita yhteisö- ja yritysasiakkailleen, pääasiallisesti julkisen sektorin toimijoille. Olemme erikoistuneet terveydenhuollon vaativiin tekstiilipalveluihin, mutta palvelemme myös muita asiakkaita jotka arvostavat tekstiilien korkeaa hygieniaa ja toimivaa palvelumallia.

Säännöllinen toimialueemme muodostuu viiden maakunnan muodostamasta kokonaisuudesta, ulottuen aina Pirkanmaalta, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon kautta Pohjois-Karjalaan sekä Itä-Savoon. Sakupe Oy:n osakkaita ovat Pohjois-Savon sairaanhoitopiiri, Siilinjärven kunta,

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Pohjois-Karjalan Siun sote, Kuopion kaupunki, Pirkanmaan sairaanhoitopiiri, Savon koulutuskuntayhtymä, Joensuun kaupunki, Ylä-Savon sote, Servica ja Itä-Savon Sosteri. Omistajat ovat yhtiön tärkeimmät asiakkaat.