Kimmo Tulkki Sakupen asiakkuusjohtajaksi – asiakaslähtöinen ajattelu osaksi johtamiskulttuuria

Kimmo Tulkki on nimitetty Sakupen asiakkuusjohtajaksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi 1.10.2019 alkaen.

Aiemmin Sakupen asiakkuuspäällikön tehtävässä olleen Tulkin toimialueena ovat jatkossa Pirkanmaan, Keski-Suomen ja Pohjois-Savon asiakaskunnat.

– Asiakkuusjohtajan tehtävä on uusi ja sen myötä asiakaslähtöinen ajattelu tulee vahvemmin osaksi yhtiön johtamiskulttuuria, kertoo Sakupen toimitusjohtaja Antti Tervo.

Asiakkuusjohtaja toimii tiiminsä avulla läheisessä yhteistyössä asiakkaiden kanssa. Tämä tuo lisää systemaattisuutta yhteydenpitoon ja mahdollistaa nykyistä tehokkaamman viestinnän sekä asiakkaille että myös yhtiön sisällä.

– Koska toiminta-alue on maantieteellisesti laaja, on säännöllinen yhteydenpito ja kohtaamiset asiakkaiden kanssa avainasemassa, Tervo toteaa.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Antti Tervo, puh. 044 717 8010, antti.tervo@sakupe.fi
asiakkuusjohtaja Kimmo Tulkki, puh. 044 717 8075, kimmo.tulkki@sakupe.fi

Sakupe Oy tuottaa laadukasta tekstiilipalvelua hoidon ja ihmisen parhaaksi. Pesemme vuosittain noin 10 miljoonaa kiloa pyykkiä kolmessa tuotantolaitoksessamme Siilinjärvellä, Jyväskylässä ja Joensuussa. Toimimme pääasiallisesti Pirkanmaan, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan, Keski-Suomen ja Itä-Savon maakuntien alueella. Tavoitteenamme on olla asiakkaillemme puhtaasti paras kumppani – laadukas, luotettava ja läheinen.